Segueix-nos a

Clínica Dental en Barcelona - Clínica Dental Miravé

Política de privadesa

Responsable del Tractament

L'empresa responsable del tractament de les vostres dades en virtut d'aquesta Política de privadesa és:

1. DADES IDENTIFICATIVES

  • CLÍNICA DENTAL MIRAU
  • NIF: B59969147
  • Domicili: Travessera de Gràcia, 71 BJ - 08006 Barcelona
  • Telèfon: 935 48 66 08
  • Adreça de correu electrònic: lopd@clinicamirave.es
  • Web: www.clinicamirave.es
  • Inscrita al Registre (Mercantil / Públic): Barcelona, Tom 39175, Foli 215, Full B31358, inscripció 1a

A CLINICA DENTAL MIRAVE SL, reconeixem la importància de protegir la vostra informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

Aquesta política de privadesa pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a través dels diferents formularis situats a la web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que us identifica o us fa identificable. A través del web, a les caselles establertes a aquest efecte recollim les dades personals que l'usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioneu a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l'usuari està registrat. En aquest cas, la privadesa dependrà de la pròpia configuració establerta per l'usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita de l'usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les vostres dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de forma lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits al RGPD 2016/679 de 27 d'abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, durada i legitimació del tractament

Les dades que l'usuari ens proporcioni les tractarem amb les finalitats següents:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l'usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l'usuari per poder tramitar i gestionar la vostra sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitzeu a través d'aquest formulari. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per donar compliment a la vostra petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
    La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l'usuari en seleccionar la casella d'acceptació de la nostra política de privadesa abans d'enviar la petició. L'usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Millorar la vostra experiència en navegar per la web. Aquestes dades les conservarem mentre l'usuari no revoqui el seu consentiment al seu tractament eliminant les galetes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
    La base de legitimació per millorar la vostra experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l'usuari en acceptar les cookies. L'usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l'usuari no revoqui el seu consentiment al seu tractament i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
    La base legítima per gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga. L'usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les peticions de cita prèvia al nostre centre als usuaris a través del nostre formulari de petició de cita online situat a la web per a això haurà de registrar-se mitjançant usuari i contrasenya. Aquestes dades les conservarem mentre hi hagi una relació comercial entre les parts, així com durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
    La base legítima per atendre i gestionar la reserva realitzada per lusuari a través del formulari web serà lexecució dun contracte en què linteressat és part. En cas que l'usuari no faciliti les vostres dades personals no es podrà gestionar la vostra reserva, no podent prestar el servei sol·licitat.

Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals

Les vostres dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers llevat que hi hagi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament.
No es realitzen transferències internacionals, per al cas que en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaran per tal d'obtenir-ne el consentiment.

Actualització de dades

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l'usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat.
L'usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon a la situació real, que està actualitzada i és exacta, i queda obligat a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers

Si l'usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a CLINICA DENTAL MIRAVE SL, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada

Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) a les dades obligatòries. Si l'usuari no facilita aquests camps, o bé no marca la casella d'acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l'enviament de la informació.

Drets dels interessats

Teniu dret a accedir a les vostres dades ia obtenir confirmació sobre el vostre tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-los i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per als fins per als quals van ser demanades. Podeu sol·licitar la limitació en el tractament de les vostres dades i oposar-vos al tractament d'aquestes dades revocant el vostre consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les dades personals. Podeu exercir els vostres drets contactant amb nosaltres Travesessera de Gràcia, 71 Bajos - 08006 Barcelona (Barcelona). Email: lopd@clinicamirave.és.

Si considereu que els vostres drets no s'han atès degudament, teniu dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control a www.aepd.es o contactar amb el nostre Delegat en Protecció de Dades a dpd@clinicamirave.es

Tractament de dades de menors d'edat

Qui facilita les dades a través dels formularis d'aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, i queda prohibit l'accés i l'ús del portal a menors d'aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a cancel·lar-les. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a CLINICA DENTAL MIRAVE SL per bloquejar el compte d'accés dels menors a càrrec seu que s'haguessin registrat falsejant la seva identitat.

Xarxes socials

L'objecte de les eines com ara Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzemen dades personals als servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privadesa. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d'ús i política de privadesa de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació amb el grau de privadesa del perfil d'usuari a la xarxa social.

Així mateix, el Responsable es reserva el dret d'eliminar de les xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor daquests missatges.

Tractament de galetes

Una galeta és un petit arxiu que es descarrega i s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les Cookies permeten al web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l'usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari .

L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al vostre programa de navegador. Podeu obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

Darrera actualització: 05/03/2021

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació contínua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's
Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació continua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's - Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

Abrir WhatsApp
¿Necesitas ayuda?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content