Segueix-nos a

Clínica Dental en Barcelona - Clínica Dental Miravé

Tractament de carilles de Composite

Aconsegueix un somriure més atractiu i enlluernador

Les carilles de Composite són una excel·lent opció per transformar i millorar l’aparença del teu somriure. A la Clínica Dental Miravé, oferim un tractament de carilles de Composite personalitzat i d’alta qualitat per ajudar-te a aconseguir el somriure que sempre has desitjat.

El nostre equip d’especialistes en Estètica Dental compta amb l’experiència i habilitats necessàries per crear resultats naturals utilitzant les últimes novetats en tecnologia i materials de composite. Descobreix com les carilles poden rejuvenir el teu somriure i proporcionar-te una aparença radiant.

Què aconseguim amb el tractament de carilles de Composite?

Millora estètica: Les carilles de Composite són capaces de corregir una varietat de problemes estètics, com taques, decoloració, desgast, fractures i malformacions. Aquestes fines capes de Composite s’adhereixen a la superfície frontal dels dents, millorant la seva forma, color i alineació, i proporcionant un somriure més harmònic i atractiu.

Personalització: Les carilles de Composite es modelen i esculpeixen individualment per a cada pacient, permetent una personalització precisa segons les necessitats i desitjos estètics de cada persona. Els especialistes en estètica dental treballen en col·laboració amb tu per aconseguir els resultats desitjats i crear un somriure natural i bonic que s’adapti perfectament a les teves característiques facials i preferències.

Conservació de l’esmalt dental: A diferència d’altres tractaments estètics dentals, les carilles de Composite requereixen una nul·la o mínima preparació de l’esmalt dental, una acció zero invasiva que manté el dent original. Això significa que es conserva una major quantitat d’estructura dental sana, la qual cosa resulta en un enfocament més conservador i menys invasiu per millorar l’aparença dels dents.

Resultats ràpids: Les carilles de Composite ofereixen resultats immediats en comparació amb altres tractaments estètics dentals que poden requerir diversos procediments. En només una o dues visites, podràs gaudir d’un somriure completament transforma

Durabilitat: Les carilles de Composite són resistents i duradores, la qual cosa garanteix que el teu somriure es mantindrà bonic durant molt de temps. Amb un bon cuidat i manteniment, les carilles de composite poden durar molts anys, proporcionant-te un somriure radiant i fiable.

Reparació de dents danyats: A més de millorar l’estètica dental, les carilles de Composite també poden utilitzar-se per reparar dents esquerdades, fracturades o desgastades. Aquestes carilles proporcionen una capa protectora addicional i restauren la forma i funció dels dents danyats.

Versatilitat: Les carilles de Composite es poden utilitzar en un sol dent o en diversos dents, segons les teves necessitats. També es poden combinar amb altres tractaments estètics dentals per aconseguir resultats encara més complets, com el blanquejament dental o l’ortodòncia.

A la Clínica Dental Miravé, el nostre equip d’especialistes en Estètica Dental està compromès a proporcionar-te carilles de Composite d’alta qualitat i resultats excepcionals. Transforma el teu somriure i recupera la teva confiança amb les nostres carilles de composite personalitzades i duradores.

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

Demana la teva cita en línia

CARILLAS DE COMPOSITE

Tractament de carilles de Composite

Higiene i blanquejaments - Blanquejament Dental

El teu somriure molt més blanc en una sola visita

A Clínica Dental Miravé apostem pel blanquejament dental més innovador del mercat. Es tracta de Philips Zoom WhiteSpeed, un tractament amb què aconseguim millorar fins a vuit tonalitats la nostra dentadura amb uns resultats i eficàcia superiors davant d’altres blanquejaments professionals.

El nostre tractament a consulta utilitza tecnologia activada per llum per obtenir un millor resultat, afavorint que el peròxid d’hidrogen sigui més efectiu aclarit les substàncies acolorides. El tractament es realitza a la clínica i està supervisat per un professional odontòleg.

Avantatges del blanquejament dental

  • Major eficàcia en menys temps
  • El blanquejament pot durar anys
Limpieza Dental - Tecnología - Philips Zoom

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació contínua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's
Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació continua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's - Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

Abrir WhatsApp
¿Necesitas ayuda?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content