Segueix-nos a

Clínica Dental en Barcelona - Clínica Dental Miravé

Tractament de carilles de porcellana

Un somriure perfecte per a tota la vida

Les carilles de porcellana són una solució estètica de vanguardia que pot transformar completament l’aparença del teu somriure. A la Clínica Dental Miravé, comptem amb un equip d’especialistes en estètica dental altament capacitats en l’aplicació de carilles de porcellana de qualitat superior.

Les carilles de porcellana són làmines ultra fines i resistents que s’adhereixen a la part frontal dels dents per corregir una varietat d’imperfeccions estètiques, com taques, decoloració, fractures, desgast i malformacions. El seu material de porcellana ofereix un aspecte natural, similar a l’esmalt dental, brindant un somriure radiant i perfectament alineat.

En triar el nostre tractament de carilles de porcellana, podràs gaudir d’una sèrie de beneficis significatius:

Estètica excepcional: Les carilles de porcellana estan dissenyades per proporcionar una aparença natural i bonica. El seu material translúcid imita l’aparença de l’esmalt dental, oferint resultats estètics impecables i un somriure deslumbrant.

Durabilitat i resistència: Les carilles de porcellana són altament duradores i resistents a les taques. Estan dissenyades per suportar les forces de la mastegació diària, oferint-te un somriure radiant i durador a llarg termini.

Conservació de l’esmalt dental: El procés d’aplicació de carilles de porcellana implica una mínima preparació de l’esmalt dental, preservant la major part de l’estructura dental natural. Això fa que el tractament sigui conservador i reversible, mantenint la salut dels teus dents.

Personalització i naturalitat: Els nostres especialistes en estètica dental treballaran estretament amb tu per personalitzar el color, forma i mida de les carilles de porcellana, assegurant que s’adaptin perfectament a les teves característiques facials i proporcionin un somriure natural i harmònic.

Manteniment senzill: Els cures de les carilles de porcellana són similars als cures dentals habituals. Només hauràs de seguir una bona higiene oral, raspallant els teus dents de manera adequada, fent servir fil dental i assistint a revisions periòdiques. Evitar aliments i begudes que puguin tacar els teus dents contribuirà a mantenir el teu somriure radiant i brillant.

Les carilles de porcellana són una inversió en la teva confiança i autoestima, i a la Clínica Dental Miravé ens enorgulleix oferir-te resultats excepcionals. El nostre equip d’especialistes en Estètica Dental t’oferirà una atenció personalitzada i de qualitat, utilitzant tecnologia de vanguardia i els millors materials de porcellana.

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

Demana la teva cita en línia

CARILLAS DE PORCELANA - Sonrisa Mujer

Tractament de carilles de porcellana

Higiene i blanquejaments - Blanquejament Dental

El teu somriure molt més blanc en una sola visita

A Clínica Dental Miravé apostem pel blanquejament dental més innovador del mercat. Es tracta de Philips Zoom WhiteSpeed, un tractament amb què aconseguim millorar fins a vuit tonalitats la nostra dentadura amb uns resultats i eficàcia superiors davant d’altres blanquejaments professionals.

El nostre tractament a consulta utilitza tecnologia activada per llum per obtenir un millor resultat, afavorint que el peròxid d’hidrogen sigui més efectiu aclarit les substàncies acolorides. El tractament es realitza a la clínica i està supervisat per un professional odontòleg.

Avantatges del blanquejament dental

  • Major eficàcia en menys temps
  • El blanquejament pot durar anys
Limpieza Dental - Tecnología - Philips Zoom

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació contínua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's
Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació continua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's - Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

Abrir WhatsApp
¿Necesitas ayuda?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content