Segueix-nos a

Clínica Dental en Barcelona - Clínica Dental Miravé

Primera visita estètica dental

Escoltem i després proposem els millors tractaments per millorar el teu somriure

A la Clínica Dental Miravé ens dediquem a millorar el teu somriure i la teva confiança. El nostre equip d’especialistes està compromès a oferir-te una experiència professional i personalitzada, utilitzant la millor tecnologia disponible en el camp de l’estètica dental. Descobreix com podem transformar el teu somriure i oferir-te resultats excepcionals.

Com és l’experiència de la primera visita gratuïta d’Estètica Dental?

Avaluació exhaustiva: Durant la teva primera visita, els nostres experts realitzaran una avaluació completa de la teva salut bucal i estètica dental. Això inclourà examinar els teus dents, genives, estructura facial i discutir els teus desitjos i expectatives.

Pla de tractament personalitzat: Basant-nos en els resultats de l’avaluació, els nostres especialistes en estètica dental crearan un pla de tractament personalitzat per a tu. Aquest pla abordarà les teves preocupacions específiques i t’orientarà cap a un somriure més harmònic i bonic.

Cartera d’especialistes: A la Clínica Dental Miravé comptem amb una cartera excepcional d’especialistes en Medicina Dental. El nostre equip inclou odontòlegs, ortodoncistes, periodontistes i cirurgians orals i maxil·lofacials, entre d’altres. Amb la seva experiència i coneixement, t’oferiran una atenció integral i d’alta qualitat.

Tecnologia de vanguardia: A la nostra clínica, utilitzem la millor tecnologia disponible en el camp de l’estètica dental. Des de sistemes d’imatges digitals fins a eines de disseny de somriures assistit per ordinador, ens assegurem d’oferir-te els tractaments més avançats i eficients.

Assessorament expert: Durant la teva primera visita, el nostre equip d’especialistes t’oferirà un assessorament expert i t’explicarà totes les opcions de tractament disponibles per abordar les teves preocupacions estètiques. Et guiaran a través dels pros i contres de cada opció, perquè puguis prendre una decisió informada.

Ambient acollidor: A la Clínica Dental Miravé, ens esforcem per crear un ambient càlid i acollidor. Volem que et sentis còmode i relaxat durant la teva visita, per la qual cosa el nostre equip estarà allà per respondre totes les teves preguntes i oferir-te el suport que necessites. Comptem amb un Departament d’Atenció al Client que t’assessorarà en tot el que necessitis.

Experiència i professionalitat: Amb més de 60 anys d’experiència en el camp de l’Estètica Dental, la nostra clínica s’enorgulleix d’oferir un servei professional i d’alta qualitat. Ens mantenim actualitzats amb els avanços més recents en el camp i ens comprometem a oferir-te els millors resultats possibles.

A la Clínica Dental Miravé, la teva primera visita d’estètica dental és el primer pas per aconseguir el somriure que sempre has desitjat. El nostre equip d’especialistes t’orientarà en cada etapa del procés, oferint-te una atenció personalitzada i resultats excepcionals.

Agenda la teva cita avui mateix i descobreix com podem transformar el teu somriure i la teva confiança!

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

PRIMERA VISITA ESTÉTICA DENTAL

Primera visita estètica dental

Higiene i blanquejaments - Blanquejament Dental

El teu somriure molt més blanc en una sola visita

A Clínica Dental Miravé apostem pel blanquejament dental més innovador del mercat. Es tracta de Philips Zoom WhiteSpeed, un tractament amb què aconseguim millorar fins a vuit tonalitats la nostra dentadura amb uns resultats i eficàcia superiors davant d’altres blanquejaments professionals.

El nostre tractament a consulta utilitza tecnologia activada per llum per obtenir un millor resultat, afavorint que el peròxid d’hidrogen sigui més efectiu aclarit les substàncies acolorides. El tractament es realitza a la clínica i està supervisat per un professional odontòleg.

Avantatges del blanquejament dental

  • Major eficàcia en menys temps
  • El blanquejament pot durar anys
Limpieza Dental - Tecnología - Philips Zoom

Accedeix al nostre sistema de cites en línia.

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació contínua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's
Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

La teva salut i la del nostre equip és la nostra màxima prioritat

Mesures de prevenció i higiene Covid-19

Clínica Dental Miravé - Icono máscara

Màscares

Clínica Dental Miravé - Icono termómetro

Control de temperatura de l'equip

Clínica Dental Miravé - Icono ventilación

Ventilació continua

Clínica Dental Miravé - Icono Epi

EPI's - Equips de protecció individual

Clínica Dental Miravé -  Icono Gel

Gel hidroalcoholic i desinfecció sola calçat

Abrir WhatsApp
¿Necesitas ayuda?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?
Skip to content